17.03.2017

Boulderliiga Kiipeilyareenalla 18.3.2017

Boulderliigakauden 2016-2017 viimeinen osakilpailu on pian käsillä! Päätöskisa järjestetään Kiipeilyareenalla Helsingin Salmisaaressa.
Sauli Kiema vastaa kisojen reitinteosta yhdessä Anssi Venhon ja Tomi Nytorpin kanssa.
Päätöskilpailuun lähdetään naisten sarjan osalta jännittävistä lähtökohdista kun Anna Laitinen ja Niini Vartia ovat kokonaispisteissä tasatilanteessa 300 pisteellä. Kaksikon takana toista sijaa pitää Anitra Taskinen 255 pisteellä. Neljännellä sijalla on tällä hetkellä Pia Viljakainen (170 pistettä), mutta Pian osallistuminen päätöskisaan on vielä epävarmaa sormivamman vuoksi. Kauden kärkikolmikon järjestys ratkeaa siis vasta viimeisessä osakilpailussa!

Naisten sarjan veroista jännitystä kokonaiskilpailun voitosta miesten sarjassa ei tällä kertaa nähdä. Ilari Kelloniemi on varmistanut kokonaiskilpailun voiton jo ennen viimeistä kisaa. Toisesta ja kolmannesta sijasta sen sijaan käydään vielä kamppailua Axel Lindforsin, Andy Gullstenin, Antti Virtavuon ja Sami Koposen kesken. Myös Tomi Nytorp olisi kamppailemassa palkintosijoista kokonaiskilpailussa, mutta Tomi on värvätty mukaan reittitiimiin, joten hän ei osallistu kisaan. Kisailijoiden kannattaa siis varautua muutamaan tiukkaan lukkomuuviin ja pieniin krimppeihin, joista Tomi on reitintekijänä tunnettu! ;)

Kauden päätöskisa
Myös Salmisaaressa kilpailun karsintakierros käydään kahdessa erässä (60+60 osallistujaa) suuresta osallistujamäärästä johtuen. Kuumaryhmä eli molempien sarjojen 15 parasta starttaavat matkaan ensimmäisessä erässä. Erän info on klo 9.45 ja kiipeilyaika klo 10-12.30.

Toinen erä starttaa klo 12.15 infolla ja kiipeilyaikaa on klo 12.30-15.

Kiipeilyaikaa molemmilla kierroksilla on 2,5h. Karsintakierroksen pisteet lasketaan  tuttuun tapaan koivukylämetodilla. Kilpailijat syöttävät reittinsä Problemator sovellukseen, joka hoitaa pisteenlaskennan. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi omaan puhelimeen Applestoresta tai Googlen Play kaupasta. Jos sinulta ei löydy Android tai IOS-laitetta voit syöttää pisteet täällä:
https://www.problemator.fi/pet/15

Finaali käydään tuttuun tapaan Jam Sessions konseptilla. Finaalireittejä on neljä miehille ja neljä naisille. Finaalit alkavat klo 18. Kisan juontajana toimii Imatran kovin kiipeilevä kuvataideopettaja, valmentaja ja puutumaton papupata Juha ”Jolli” Olli!

Kiipeilyareena tarjoaa alkukauden menestyksen perusteella molempien sarjojen kymmenelle parhaalle päätöskisaan ilmaisen osallistumisen. Kilpailussa jaetaan Boulderliigapisteitä tuttuun tapaan. Kisan ja pisteenlaskennan jälkeen kiertueen kolme parasta molemmista sarjoista palkitaan rahapalkinnoin! Voittajille luvassa on 1000 €, toisille 650 € ja kolmansille 350 € shekit.
Rynnistys palkinnoille! Kuka vie naisten sarjan kärkitilan? Entä kenen forkku riittää miesten toiseen sijaan? Millaisia reittejä Kiipeilyareena ja reitintekijät luovat päätöskisaan? Kaikki tämä selviää lauantaina 18.3!

Ilmoittaudu mukaan kisaan kisaan:
Kisapaikkoja on tarjolla vain rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua saman tien!

Kilpailu järjestetään Salmisaaren liikuntakeskuksessa osoitteessa Energiatie 3.

Aikataulu
Salmisaaren boulderpuoli on suljettu kisoja edeltävänä torstaina ja perjantaina reitinteon vuoksi. Myös kisapäivänä boulderpuoli on suljettu yleisökiipeilyltä.

Saturday 18.3.2017

09:00 Doors open - DJ Lovroc
09:45 Group 1 info - DJ Lovroc
10:00-12:30 Group 1 qualifications - DJ Lovroc
12:15 Group 2 info - DJ Lovroc
12:30-15:00 Group 2 qualifications - DJ Lovroc
15:00-18:00 Technical brake (There is restaurant in the building or nearby shopping mall)
18:00 Boulder liiga finals - DJ A. Myllykoski
19:45 Boulder liiga price ceremony - DJ A. Myllykoski
20:00-23:00 Party - DJ A. Myllykoski
23:00-02:00 More party @ Bar Favela

Reittitiimi
Reitinteosta kisoissa vastaa Kiipeilyareenan Sauli Kiema yhdessä kiertueen pääreitintekijän Anssi Venhon kanssa. Tiimiä täydentää tuore köysikiipeilyn Suomenmestari, armoitettu voimanpesä Tomi Nytorp!


Ilmoittaudu mukaan:

Tervetuloa mukaan kauden päätöstapahtumaan!