09.08.2017

Boulderliigan kausi 16-17 on päätöksessä!

Kauden kaikki osakilpailut on nyt käyty ja voittajat ratkaistu. Miesten sarjan pääpalkinnon nappasi maailmancuppiin valmistautuva Ilari Kelloniemi ja naisten sarjan paras oli koko kauden suvereenisti kiivennyt Anna Laitinen.

On aika haikeiden kiitosten!

Kiitos kaikille kiertueelle osallistuneille kiipeilijöille. Ilman teitä ei olisi kisoja. Kiitos, että tulitte paikalle ja teitte tapahtuman!
Pia Viljakainen Lappeenrannan kisojen tunnelmissa. Kuva: Arttu Muukkonen
Kiitos kiertueen yhteistyökumppaneille eli Perämeren otekauppa, Tenaya Suomi ja Easy Access korkeanpaikantyöt. Ilman teitä kisat olisivat tylsempiä ja kisoista jaettavat palkinnot pienempiä.

Kiitos myös kisajärjestäjille! Kiitos, että mahdollistatte kisojen järjestämisen halleissanne tinkimättömällä viikkojen ajallisella ja tuhansien eurojen rahallisella panoksella.

Kaikki kunnia kiertueen reitintekijöille! Kiitos Anssi Venho tinkimättömästä työstä ja asenteesta, jolla teit kiertuetta koko pitkän kauden. Kiitos myös kaikille muille reitintekijöille! Teidän näkemyksen ja kokemuksen ansiosta kisat olivat kiipeily- eikä leuanvetokisoja. 

Suuri kumarrus työntekijöille ja talkooväelle. Te puritte, pesitte ja siirsitte tonneittain otteita, siivositte paikkoja, laskitte pisteitä, tuomaroitte ja keititte pannutolkulla kahvia. Ilman tuota työtä kisat olisivat olleet sotkuisia, pisteet sekaisin tai kisat jääneet pahimmillaan pitämättä.

Kiitos kisayleisölle niin halleilla kuin kotikatsomoissa! Teitte kisojen tunnelman ja saitte kiipeilijät tekemään parhaansa kaikissa tilanteissa.

Olette kaikki tehneet hienoa työtä kiertueen mahdollistamiseksi!

To be continued!?
---
Kiertueen kokonaistulokset: http://boulderliiga.fi/top40.html
Areenan päätöskisan karsinnan tulokset: https://problemator.fi/comp/15
Päätöskisan finaalin tulokset: http://www.problemator.fi/comp/27