hieronta


Kehonhuoltoa urheilijoille Pasilassa


Fysiospot
Veera Hallman

Olen fysioterapeutti, urheiluhieroja ja PhysioPilates-ohjaaja sekä kiipeilijä itsekin. Käytän hoidoissani myös akupunktiota. Varatessasi aikaa ilmoita lomakkeen "muut tiedot"-kohdassa tuletko akupunktioon, hierontaan vai fysioterapiaan.

Hoito on aina yksilöllistä ja lähtee sinun tarpeistasi; halutessasi se voi olla pelkkää hierontaa tai sitten kunnon hikijumppaa. Akupunktio on tehokas lisä esim. jännetulehdusten, lihasjumien sekä kivun hoidossa, ja se myös aktivoi kehon omia puolustusmekanismeja. Suosittelen kokeilemaan.

Ajan voi varata kehonhuoltoon tai jo syntyneiden vammojen/ylirasitustilojen kuntoutukseen. Monet ylirasituksesta johtuvat ongelmat voidaan vääriä liikemalleja muuttamalla parantaa ilman, että kiipeilystä tarvitsisi pitää pitkää taukoa. Pyrkimyksenä on löytää kehoon tasapaino, jolloin se toimisi optimaalisesti. Fysiospotin tilat sijaitsevat BK Pasilassa.


Ajanvarauksen peruminen tulee tehdä 24 tuntia ennen hieronnan alkua. Lähetä tieto perumisesta sähköpostitse: fysiospot@gmail.com


Hinnat

Kesto (min) Hinta (vuosijäsenhinta)
6043.00€ (40.00€)
9058.00€ (53.00€)

Hierontapäivät


Ei hierontapäiviä tällä hetkellä

Forkkupaja
Joonas Vaarala

Kiipeilijänkin kova treeni menee hukkaan ilman kehon kunnollista ylläpitoa. Hieronta on tärkeä osa  lihashuoltoa, sillä on vammoja ennalta ehkäisevä vaikutus ja vammojen parantuminen edistyy säännöllisellä hieronnalla. Hieronta nopeuttaa palautumista ja poistaa lihasjännityksiä ja kovettumia. Hieronnalla sidekudosten liikkuvuutta ylläpidetään ja poistetaan sidekudoskyhmyjä.

Ensimmäisellä käyntikerralla ongelma-alueiden toiminta tutkitaan huolellisesti ja pyritään löytämään vaivan alkulähde, johon hoito suunnataan. Saat myös hyviä vinkkejä vaivojen ennaltaehkäisyyn ja omatoimiseen lihashuoltoon.

Joonas on koulutettu hieroja / urheiluhieroja ja valmistunut Suomen Urheiluhierojaopistolta. Kiipeilytaustaa on viiden vuoden ajalta. Forkkupajan tilat sijaitsevat BK Pasilassa.


Sarjakortit:

3 x 60min 111€ (135€)

5 x 60min 175€ (225€)

8 x 60min 265€ (360€)


Ajanvarauksen peruminen tulee tehdä 24 tuntia ennen hieronnan alkua. Lähetä tieto perumisesta sähköpostitse: forkkupaja@gmail.com

Hinnat

Kesto (min) Hinta (vuosijäsenhinta)
9058.00€ (53.00€)
6043.00€ (40.00€)

Hierontapäivät


Ei hierontapäiviä tällä hetkellä

Katso hierontapäivät alla olevasta kalenterista.