kurssit


Kehitä kiipeilyäsi ja opi tekniikkaa valmennuksessa tai alkeiskursseilla


Valmennukset ja alkeiskurssit

Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla perehdytään boulderoinnin alkeisiin, joita ovat tekniikka, lämmittely, voima ja varusteet. Boulderointi on yksi parhaista tavoista parantaa kiipeilytekniikkaa ja lajinomaista voimaa. Kurssin kesto on noin 3h.

Kurssi alkaa lyhyellä introlla boulderoinnista, varusteista ja turvallisuudesta, jonka jälkeen siirrytään fyysiseen osioon alkulämmittelyn merkeissä. Tästä siirrytään itse kiipeilyn pariin seinille. Kiipeilyosuus sisältää ohjattua boulderointia jonka jälkeen voi halutessaan jäädä boulderoimaan omatoimisesti. Ohjatussa kiipeilyosuudessa käydään läpi kaikki yleisimmät kiipeilytekniikat kuten jalkatekniikat, otetyypit sekä dynaamisen ja staattisen kiipeilyn erot. Tekniikat käydään läpi kiipeilemällä erilaisilla rasteilla samalla kun ohjaaja antaa esimerkkejä ja neuvoo tekniikassa.

Alkeiskurssien päivämäärät ja hintatiedot löydät alta.
Tervetuloa tutustumaan bouderointiin ja pitämään hauskaa liikunnan parissa!

 Hinta:85.00€
Kelle: Aloittelijat
Greidisuositus: Alle 6B

1 kurssipäivä(ä) tulossa
  • 18.08.2019, klo 10:00, kesto 3.00h Ilmoittautumisaika on umpeutunut
Voit tarkastaa kurssipäivät myös alla olevasta kalenterista

Kohti seiskaa

KOHTI SEISKAA! -valmennus

Valmennus on tarkoitettu erityisesti kutos-greidin kiipeilijöille, joiden tavoitteena on oppia treenaamaan sekä nostaa greidiään. Valmennus on 3-6 hengen ryhmässä järjestettävä 4 tapaamiskerran (noin 8 h) kokonaisuus, jossa tartutaan henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kiipeilijänä sekä opitaan yleisesti kiipeilynharjoittelusta ammattitaitoisen kiipeilijän ja ohjaajan Olli Antikaisen johdolla.

Käytännön info
4 tapaamiskertaa, yhteensä 8h kokonaisuus
3-6 hengen pienryhmä
Hinta: 285 €/ hlö
Kenelle?: Sinulle joka kiipeät tasaisesti vähintään 6A:ta
Missä?: Boulderkeskus Herttoniemessä
Milloin?: Maanantaisin 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10. klo 17.00 alkaen

Ohjaaja: Ammattitaitoinen ja mainio ohjaajamme Olli on itse kiivennyt yli 10 vuotta. Näistä hän on ollut BK:lla töissä nelisen vuotta mm. reitintekijänä sekä ohjaajana. Ollin kiipeilymeriitteihin lukeutuvat useammat 8A:n ulkoboulderit.

Vetäjä: Boulderkeskus
Hinta:285.00€
Kelle: Tasaisesti 6A tasolla kiipeäville
Greidisuositus: 6A->

1 kurssipäivä(ä) tulossa

Voit tarkastaa kurssipäivät myös alla olevasta kalenterista

Tavoitteellinen treeniryhmä

Haluatko kehittyä kokonaisvaltaisesti kiipeilijänä? Tämä kurssi on sinulle!

Ensimmäinen askel kehittymiseen kiipeilijänä on lisätä kiipeilyn määrää. Noin kaksi kertaa viikossa treenaaminen riittää ylläpitämään nykyistä tasoa. Kehittymiseen tarvitaan vähintään kolme kiipeilykertaa viikossa. Harjoittelujakso ja sen intensiteetti määrittää viikkokohtaisen harjoittelu määrän. Kiipeilystä erillinen fyysinen harjoittelu on erityisen tärkeä osa kokonaisvaltaista kehittymistä kiipeilijänä. Lihashuolto ja venyttely kuuluvat jokaiseen harjoitusjaksoon, tämä tukee terveellistä ja vammoista vapaata harjoittelua. Jotta kiipeilijä voi kehittyä harjoittelussaan on hänen tunnistettava omat heikkoutensa ja kehittävä niitä. Harjoittelijan on opittava kuuntelemaan omaa kehoaan ja ymmärrettävä levon ja harjoittelun suhde. Levon ja harjoittelun oikea suhde kehittää urheilijaa turvallisesti ja nopeasti valitsemallaan polulla paremmaksi kiipeilijäksi.

Kurssin kesto on 4 tuntia kahtena päivänä. Toisen päivän ajankohta ilmoitetaan ensimmäisenä kurssipäivänä, yleensä päivät ovat peräkkäiset.

 


Vetäjä: Boulderkeskus
Hinta:475.00€
Kelle:
Greidisuositus:

1 kurssipäivä(ä) tulossa
Voit tarkastaa kurssipäivät myös alla olevasta kalenterista

Kurssikalenteri

Värikoodien merkitys

Pasila
Konala
Herttoniemi